Over Rity van der Avoort

Een breinvriendelijke, directieve, resultaatgerichte en professionele coach, trainer en adviseur met gevoel voor humor en relativeringsvermogen. Kan goed theoretische kaders helpen vertalen naar de werkpraktijk. Confronteert waar nodig.
Is geen overdreven prater en niet voor één gat te vangen.
Rity (1953) zet breinkennis in om verandering van gedrag tot stand te brengen.
Als organisatie adviseur, coach en trainer ruim 35 jaar betrokken bij organisaties en veranderprocessen in het bedrijfsleven en het onderwijs.
Werkt voor directies & ondernemingsraden, management teams, projectleiders  en medewerkers. In teamverband of per persoon.
Ze geeft Masterclasses Brein in het bedrijfsleven en het onderwijs.

Ze rijdt op een Ducati Monster S2R 1000 en schreef een aantal jaren een column in de Strada,  het glossy blad van Ducati Club Nederland.  Lees ook haar Motor Roadblog Spanje 2012.

Rity is als coach geregistreerd geweest bij de NOBCO en EMCC. Ze is geautoriseerd Structogram trainer en ontwerper van de Verander Game en HR scan. Ze heeft bij Matrix Partners, Bureau Zuidema en Cinop Advies gewerkt als organisatieadviseur, trainer en executive coach. Sinds 2020 is ze adviseur-buiten-dienst.

In 2015 is ze gestart met de Minibieb Amersfoort-Kattenbroek.
In 2016 schreef ze als Vriend van de ISVW (Internationale School voor de Wijsbegeerte) wat filosofie in haar leven heeft gebracht in het Eeuwboek ‘Markante Vrienden’.

In 2017 publiceerde ze haar boek ‘Profcoaches schrijft…over de kunst van het coachen en magie van de motor.’

Profcoaches schrijft….
Over de kunst van het coachen en magie van de motor.
Verkrijgbaar bij Profcoaches!

Sinds januari 2020 is Rity bestuurder bij de Vrienden van de Internationale School voor de Wijsbegeerte.

Ze woont samen met Erwin, heeft een dochter en 4 kleinkinderen.